Verkooppunt worden

Word een JuulC Retailer

JuulC heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en gepositioneerd als een premium merk voor high-end wedstrijdjassen. Ons merk is beschikbaar via juul-c.com en wordt wereldwijd aangeboden door geselecteerde retailers. Met de ambitie om zowel nationaal als internationaal te groeien, streven we ernaar om de ruitersportwereld te voorzien van de mooiste en kwalitatief hoogwaardige wedstrijdkleding. En we willen dat graag samen met u doen.

Interesse om onze wedstrijdjassen te verkopen?

Als u geïnteresseerd bent om onze wedstrijdjassen toe te voegen aan uw winkel of online shop, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier of rechtstreeks met Julien Scholte.

LET’S CELEBRATE SUCCESS TOGETHER

Waarom samenwerken met JuulC?

  • Exclusieve wedstrijdjassen voor ambitieuze ruiters: Onze wedstrijdjassen onderscheiden zich door elegante looks, perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen. Tijdloze ontwerpen zorgen ervoor dat onze rijjassen hun waarde behouden, en eenmaal ervaren, blijven ruiters trouw aan ons merk.
  • Marketingsupport: Wij ondersteunen u bij de verkoop van uw By Juuls assortiment door aantrekkelijke presentatiematerialen te leveren, zowel voor uw winkel en stand als voor uw webshop en andere online kanalen.
  • Exclusiviteit: JuulC werkt samen met geselecteerde retailers die passen bij het merk. We streven niet naar massaverkoop, maar naar exclusieve samenwerkingen die langdurige waarde bieden voor beide partijen. Samen groeien en successen vieren is ons doel.


Vraag het Juuls Retail Pakket aan!
Wilt u ons merk beter leren kennen? Vraag dan vrijblijvend ons retail pakket aan. Dit pakket bevat onze retailguide en een JuulC fabric. Na aanvraag via onderstaand formulier ontvangt u het pakketje bij u in de winkel. We zijn benieuwd naar uw reactie en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!