Riders from Sweden

Ontdek de verhalen achter onze klanten. Op deze pagina delen we de inspirerende foto's en ervaringen van gepassioneerde ruiters die de elegantie van ons wedstrijdmerk omarmen. Laat je inspireren door de successen, wedstrijden en prachtige momenten die ze hebben beleefd in onze wedstrijdjassen.

Jessica Lynn Thomas

Jessica Lynn Thomas is gevestigd in Duitsland, maar is een van de beste ruiters uit Zweden. Jessica heeft haar stempel gedrukt als een van 's werelds beste jonge paarden ruiters, met talloze overwinningen in de Bundeschampionate en een zilveren medaille op het WK Young Horses samen met de hengst Secret.

Button label

Add a tagline

Jaqueline Lindström

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label

On trend in Sweden

Ontdek het Comfort van wedstrijdjassen van Sport tech merinowol

Wij geloven sterk in de buitengewone eigenschappen van merinowol, vooral als het gaat om het creëren van comfortabele en stijlvolle paardrijjassen. Onze wedstrijdjassen zijn vervaardigd van hoogwaardige merinowol, wat een unieke rijervaring biedt. Hier zijn enkele kenmerken die onze exclusive competitiejassen onderscheiden:

Temperatuurregulatie De natuurlijke thermoregulerende eigenschappen van merinowol komen volledig tot hun recht in onze jasjes. Of je nu in de kou traint of actief bezig bent in de warmte, de merinowol past zich aan jouw lichaamstemperatuur aan voor maximaal comfort.

Ademend vermogen Ervaar de frisheid tijdens het rijden. Het hoge ademende vermogen van onze merinowol zorgt voor een efficiënte afvoer van vocht, waardoor je koel blijft, zelfs tijdens intense ritten.

Zachtheid Onze paardrijjasjes voelen zijdezacht aan op de huid. De fijne merinowol garandeert niet alleen comfort, maar ook bewegingsvrijheid tijdens elke rit.

Natuurlijke Elasticiteit Dankzij de natuurlijke elasticiteit van merinowol en de toegevoegde stretch geniet je van flexibiliteit zonder concessies te doen aan de vorm. Onze jasjes behouden hun elegante pasvorm, zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Geur- en vuilbestendig Merinowol is van nature bestand tegen geuren en vuil, wat betekent dat jouw paardrijjasje fris blijft, zelfs na uren in de stal. Onderhoud is eenvoudig, en de duurzaamheid van de stof is een garantie voor langdurig gebruik.

Duurzaamheid Investeren in onze competitie jasse betekent investeren in duurzaamheid. Merinowol staat bekend om zijn slijtvastheid en minder vatbaarheid voor rimpels, waardoor jouw jasje er altijd op zijn best uitziet. Daarbij is merinowol biologisch afbreekbaar.

Ontdek het verschil van hoogwaardige merinowol in paardrijkleding. Rij met comfort, stijl en vertrouwen in onze exclusieve collectie paardrijjasjes.

Ontdek het comfort van onze wedstrijdjassen van merinowol

Wij geloven sterk in de buitengewone eigenschappen van merinowol, vooral als het gaat om het creëren van comfortabele en stijlvolle paardrijjassen. Onze wedstrijdjassen zijn vervaardigd van hoogwaardige merinowol, wat een unieke rijervaring biedt.

Lees meer